TROONSAFSTAND KONING ALBERT II

Historische avond,  volledige mobilisatie bij Reporters !

Alle hens aan dek bij ons op woensdag 3 juli ! Koning Albert II verrast iedereen door onverwacht zijn troonsafstand aan te kondigen… heel de ploeg wordt gemobiliseerd om een onuitgegeven overzicht van het leven van de Koning te kunnen aanbieden.

Zijn opvolger, Prins Filip, alsmede zijn familie,  worden  uiteraard niet vergeten. De foto’s volgen elkaar in razend tempo op de site en worden ogenblikkelijk  in de hele wereld  verspreid ! De redacties smullen !

Voor deze buitengewoon evenement, heeft Reporters kunnen rekenen op de exclusieve collectie van fotograaf Olivier Polet, ‘kind aan huis’ op het Paleis. Honderden intieme beelden van Koning Albert, Koningin Paola en van hun familie ‘au grand complet’,  getrokken tijdens de laatste 10 jaar door Olivier , worden aan de andere, rijke beelden van onze collectie toegevoegd en vormen zo een volledig panorama van de activiteiten van onze ‘Royals’ tijdens de twee laatste decennia.

Plaats nu voor 21 juli,  onze nationale feestdag, maar ook het  moment van de  machtsoverdrag. Heel het agentschap zal opnieuw koortsachtig werken aan wat zich profileert als een nieuw historisch moment in de geschiedenis van ons land.

Hieronder vindt u een beperkte  selectie van deze beelden.

Reporters //

Comments are closed.